Ga naar de inhoud

About

Even in het kort iets over mezelf. Ik ben geboren in de provincie Groningen en hoewel ik een paar uitstapjes heb gemaakt naar o.a. het buitenland, woon ik hier nog steeds. Er gaat niets boven Groningen!

Sinds ik mij kan herinneren heb ik al iets met fotografie. Dit begon meer vorm te krijgen toen ik op mijn 17e van mijn oma mijn eerste analoge spiegelreflexcamera, de Minolta X-300, kreeg. Alles wat los en vast zat werd gefotografeerd; erg kostbaar in het tijdperk van de fotorolletjes. Met pijn in mijn hart moest ik in 2001 deze camera vervangen door de Minolta 505 SI super. Het digitale tijdperk was al wel aangebroken maar voor mij betekende goed fotograferen indertijd nog dat je de camera in één keer goed moest instellen om geen nabewerkingen te hoeven doen. Uiteindelijk voor de reis van de west naar de oostkust van de Verenigde Staten toch een digitale spiegelreflex aangeschaft en ik was om!

Mijn liefde voor fotografie is begonnen met het vastleggen van landschappen. Wat is het Groninger  landschap ’s ochtends vroeg, wanneer je je nog alleen op de wereld waant, toch adembenemend mooi! Gaandeweg ben ik ook steeds meer dieren (Grunneger wildlife) gaan fotograferen en dit vind ik misschien nog wel leuker omdat de natuur zich niet laat sturen en elke mooie ontmoeting een cadeautje is. Daarnaast wil ik ook meer portretten gaan maken, hetzij van huisdieren, hetzij van mensen of nog mooier… een combinatie van deze twee.

Er zijn allerlei regels waaraan een foto moet voldoen om een ‘goede’ foto te zijn. Echter, wanneer ik word  geraakt door een beeld, beschouw ik dit als een ‘goede’ foto. Wat ik mooi vind, hoeft een ander niet mooi te vinden en omgekeerd. 

Veel kijkplezier op mijn website!

© Copyright 2024 www.angeliqueboyerfotografie.com

You cannot copy content of this page